Водещият на България търси талант и Преди обед Сашо Кадиев има ясен

...
Водещият на България търси талант и Преди обед Сашо Кадиев има ясен
Коментари Харесай

Сашо Кадиев разкри какво страшилище е Ники Илиев, но шансовете му срещу Лудото Данче не са големи

Водещият на " България търси гений "  и " Преди обед "  Сашо Кадиев има явен любимец на звездния двубой във " Фермата "  и го разгласи по типичния за него метод.

Макар да бе поканен да запише видеопослание в поддръжка на артиста и режисьор Ники Илиев, в чийто финален филм Кадиев взе участие, той го съобщи и заложи на сътрудника си от шоуто за гении Дани Петканов, съобщи " Шоу Блиц ".

" Освен сериозен престиж, Ники е спортист, има шест реда плочки, даже седем, и се храни единствено с пиле, ориз и яйца. Той е свиреп устойчив, той е машина, звяр, който ще убие всички във " Фермата ".

С единствената разлика, че ще се изправи против различен исполин в живота ми – Дани Петканов, лудото Данче! На пръв взор той наподобява некадърен, само че нямате визия какви сили има. Победител в този двубой ще бъде Дани! ", предвижда артистът.

" На Кадиев аз съм му писал монолога, само че финала си го е дописал! ", отвърна на подлата задявка Ники Илиев. Дани Петканов обаче го изгледа като предозирал с кофеин и не спря да пружинира, в символ, че набира сили преди конфликта им.

Ники и Дани би трябвало да премерят сили в играта " Събаряне на трупи ". В началото са завързани с въже, омотано към дървено магаре, след което би трябвало да накълцат с секира и да съборят благодарение на чувал с пясък като домино подредени в кръг двуметрови талпи. Финалната част на задачата е да подредят логичен думи от фермерския обичай.

Вече трета поредна събота във " Фермата "  известни персони тестват игрите на Арената преди същинския двубой сред участниците в шоуто. Първи в това тестване се хвърлиха водещите Иван и Андрей, само че сблъсъкт им бе с тежки последици и за двамата - Андрей влезе в болница с контузия на коляното, а Иван се върна към рехабилитацията на счупената си ръка.

Миналият уикенд той рискува здравината на спортния си екип против синоптичката Натали Трифонова, само че този път остана на скамейката на водещите.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши комен
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР